Dusek Mediko&Relax Memory
Visina dušeka

Visina ovog dušeka je 28cm.

Džepno jezgro

Džepno jezgro visine 16cm – svaki feder je zasebno presvučen i izolovanovo jezgro ima pojačano relaksaciono delovanje, pospešuje metabolizam, efikasno raspoređuje telesnu težinu.

Stepen tvrdoće

H4 – (i preko 130kg)- Ovo su izuzetno tvrdi dušeci, mogu ih koristiti osobe koje imaju čak i preko 130 kg. Takođe se savetuje korisnicima koji imaju problem sa kičmom i neophodna im je izuzetno tvrda podloga za spavanje.

Savet: Obratite pažnju na oznaku za tvrdoću dušeka i uskladite je sa Vašom telesnom težinom i eventualnim potrebama.

Ortopedski

Ovo je dušek, koji je namenjen za ljude veće telesne težine i one koji imaju problema sa kičmom, kao i za ljude koji preferiraju tvrđu podlogu za spavanje. Dušek je dizajniran da podrži leđa, zglobove i mišiće skeleta i tela kao celine. Ispravan položaj tela na ovom dušeku vam garantuje potpuno opuštanje. Ovo je najbolji u klasi dušeka sa opružnim jezgrom, a nastao je na temelju praćenja zahteva na tržištu za posebno tvrdim dušekom.

PU Pena

Poliuretanska pena specifične gustine S25 debljine 4cm stavljena sa obe strane jezgra obezbeđuje udobnost.

Memory Pena

Preko sunđera debljine 2cm dodato je 4cm memory pene-termoaktivna pena koja se prilagođava temperaturi i obliku tela i permanentno prati njegov položaj i oblik.

Navlaka dušeka

Dušek je presvučen savremenim rastegljivim Nemačkim materijalom, koji zahvaljujući savremenoj tehnologiji i načinu obrade onemogućava nastajanje bakterija i mikroorganizama. Antialergijska zaštita pomaže rešavanju uzroka alergije, koje kao posledicu mogu imati astmu ili bronhitis. Platno je štepano koflinom 200g/m2 koji obezbeđuje dodatnu udobnost dušeka, izoluje i čuva toplotu, a ujedno je i blokada protiv nastajanja grinja.

Periva navlaka

S jedne strane navlake je rajsferšlus koji omogućava skidanje navlake i pranje na 40C. Materijal od koga je sašivena navlaka onemogućava stvaranje bakterija i mikroorganizama.

Netkani tekstil

Netkani tekstil 70g/m2, priheftan je za žičano jezgro i obavijena je cela površina već pripremljenog dušeka.

Eco Filc

Fiksirana mešavina tekstilnih vlakana 1.000g/m2 prilepljena za netkani tekstil služi za izolaciju, učvršćuje dušek i štiti materijal od fizičkih oštećenja.

KUPOVINA

Opšti uslovi kupovine

Dostava i povrat

EMAIL

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak:
9:00 - 17:00h
Subotom:
09:00 - 14:00h

ADRESA

Vojvode Gojka 78,
18 000 Niš, Srbija

Copyright © 2020. All rights reserved.                                                                                        Designed by: Vinsent Consulting