Dušek sa Memory i Pu Penom
Visina dušeka

Dušek je visine 25cm, a može se raditi i u drugim debljinama s’tim što se tada menja debljina sunđera a ostali sastav ostaje isti.

PU Pena

Dušek izrađen od poliuretanske pene, specifične gustine S25, debljine 20cm

Stepen tvrdoće

H3 – (do 130kg)- dušeci pod oznakom H3 mogu da podnesu visok nivo opterećenja i smatra se da su najoptimalniji najvećem broju korisnika.

Savet: Obratite pažnju na oznaku za tvrdoću dušeka i uskladite je sa Vašom telesnom težinom i eventualnim potrebama.

Navlaka dušeka

Dušek je presvučen savremenim rastegljivim Nemačkim materijalom, koji zahvaljujući savremenoj tehnologiji i načinu obrade onemogućava nastajanje bakterija i mikroorganizama. Antialergijska zaštita pomaže rešavanju uzroka alergije, koje kao posledicu mogu imati astmu ili bronhitis. Platno je štepano koflinom 200g/m2 koji obezbeđuje dodatnu udobnost dušeka, izoluje i čuva toplotu, a ujedno je i blokada protiv nastajanja grinja.

Preko dušeka je postavljena visokoelastična pamučna navlaka koja onemogućava stvaranje statičkog elektriciteta koji nastaje interakcijom pene sa samom navlakom dušeka.

Periva navlaka

Preko prednavlake, nalazi se navlaka sa rajferšlusom sa jedne strane koji omogućava da se navlaka prema potrebi skida i pere na 40C. Ova navlaka je izrađena od savremenih rastegljivih materijala koji zahvaljujući savremenoj tehnologiji i načinu obrade onemogućavaju nastanjivanje bakterija i mikroorganizama.

KUPOVINA

Opšti uslovi kupovine

Dostava i povrat

EMAIL

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak:
9:00 - 17:00h
Subotom:
09:00 - 14:00h

ADRESA

Vojvode Gojka 78,
18 000 Niš, Srbija

Copyright © 2020. All rights reserved.                                                                                        Designed by: Vinsent Consulting