Dusek Elegant - Plus
Visina dušeka

Završna visina dušeka je 25 cm.

Ortopedski

Ovo je dušek, koji je namenjen za ljude veće telesne težine i one koji imaju problema sa kičmom, kao i za ljude koji preferiraju tvrđu podlogu za spavanje. Dušek je dizajniran da podrži leđa, zglobove i mišiće skeleta i tela kao celine. Ispravan položaj tela na ovom dušeku vam garantuje potpuno opuštanje. Ovo je najbolji u klasi dušeka sa opružnim jezgrom, a nastao je na temelju praćenja zahteva na tržištu za posebno tvrdim dušekom.

Stepen tvrdoće

H4 – (i preko 130kg)- Ovo su izuzetno tvrdi dušeci, mogu ih koristiti osobe koje imaju čak i preko 130 kg. Takođe se savetuje korisnicima koji imaju problem sa kičmom i neophodna im je izuzetno tvrda podloga za spavanje.

Savet: Obratite pažnju na oznaku za tvrdoću dušeka i uskladite je sa Vašom telesnom težinom i eventualnim potrebama.

Navlaka dušeka

Dušek je presvučen savremenim rastegljivim Nemačkim materijalom, koji zahvaljujući savremenoj tehnologiji i načinu obrade onemogućava nastajanje bakterija i mikroorganizama. Antialergijska zaštita pomaže rešavanju uzroka alergije, koje kao posledicu mogu imati astmu ili bronhitis. Platno je štepano koflinom 200g/m2 koji obezbeđuje dodatnu udobnost dušeka, izoluje i čuva toplotu, a ujedno je i blokada protiv nastajanja grinja.

3D Traka

-Bočne strane dušeka presvučene su 3D Trakom posebnog sastava, koja daje dodatnu čvrstinu dušeku.

Box PU Pena

Poliuretanska pena specifične gustine S25 stavljena u bočne šupljine i duž čitavog jezgra, debljine 4cm, obezbeđuje čvrstinu dušeka po ivicama.

PU Pena

Poliuretanska pena specifične gustine S25 debljine 5cm stavljena sa obe strane jezgra obezbeđuje udobnost.

Ventili za vazduh

U bočne strane dušeka ugrađena su po dva ventila za cirkulaciju vazduha kroz dušek i po jedna dekorativna ručica sa obe strane dušeka.

Netkani tekstil

Netkani tekstil 70g/m2, priheftan je za žičano jezgro i obavijena je cela površina već pripremljenog dušeka.

Eco Filc

Fiksirana mešavina tekstilnih vlakana 1.000g/m2 prilepljena za netkani tekstil služi za izolaciju, učvršćuje dušek i štiti materijal od fizičkih oštećenja.

BONNELL Opruga

Žičano jezgro sačinjavaju ga dvokonusne opruge izrađene od visoko ugljenične uvozne čelične žice debljine 2,2mm, posebno obrađene koje su spojene spiralnom žicom debljine 1,4mm.

KUPOVINA

Opšti uslovi kupovine

Dostava i povrat

EMAIL

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak:
9:00 - 17:00h
Subotom:
09:00 - 14:00h

ADRESA

Vojvode Gojka 78,
18 000 Niš, Srbija

Copyright © 2020. All rights reserved.                                                                                        Designed by: Vinsent Consulting