Dušek SPA Memory 20cm

Još jedna prednost termički obrađenog džep jezgra koje se nalazi u sastavu ovog dušeka je da pruža izdrživu i dugotrajnu upotrebu bez bojazni od pucanja ili ispupčenja žičanog jezgra. Konačan efekat spavanja na ovakvom dušeku je: pravilno držanje tela tokom spavanja, poboljšanje kvaliteta sna i veća udobnost. Dušek je dizajniran da ispunjava uslove naših najzahtevnijih kupaca.

Završna visina dušeka 20cm.

Clear
* Mogućnost poručivanja i VANSTANDARDNIH dimenzija dušeka po regularnim cenama.
SKU: N/A Categories: ,
Visina dušeka

Završna visina dušeka je 20 cm.

Džepno jezgro
Džepno jezgro visine 16cm – svaki feder je zasebno presvučen i izolovanovo jezgro ima pojačano relaksaciono delovanje, pospešuje metabolizam, efikasno raspoređuje telesnu težinu.

Takođe, još jedna prednost termički obrađenog džep jezgra koje se nalazi u sastavu ovog dušeka je da pruža izdrživu i dugotrajnu upotrebu bez bojazni od pucanja ili ispupčenja žičanog jezgra. Konačan efekat spavanja na ovakvom dušeku je: pravilno držanje tela tokom spavanja, poboljšanje kvaliteta sna i veća udobnost.

PU Pena
Poliuretanska pena specifične gustine S25 debljine 2cm stavljena sa obe strane jezgra obezbeđuje udobnost.
Box PU Pena
Poliuretanska pena specifične gustine S25 stavljena u bočne šupljine i duž čitavog jezgra, debljine 4cm, obezbeđuje čvrstinu dušeka po ivicama.
Stepen tvrdoće
H2 – (do 90 kg) – dušeci su nesto cvrsci od H1 kategorije. Takođe se preporučuju za mlađe osobe ili za mršavije.

Savet: Obratite pažnju na oznaku za tvrdoću dušeka i uskladite je sa Vašom telesnom težinom i eventualnim potrebama.

Navlaka dušeka
Dušek je presvučen savremenim rastegljivim Nemačkim materijalom, koji zahvaljujući savremenoj tehnologiji i načinu obrade onemogućava nastajanje bakterija i mikroorganizama. Antialergijska zaštita pomaže rešavanju uzroka alergije, koje kao posledicu mogu imati astmu ili bronhitis. Platno je štepano koflinom 200g/m2 koji obezbeđuje dodatnu udobnost dušeka, izoluje i čuva toplotu, a ujedno je i blokada protiv nastajanja grinja.
Memory pena
Na poliuretansku penu, naleže sloj memory pene 2cm koja se izuzetno prilagođava obliku tela. Memory pena se nalazi samo sa jedne strane, pa je kupac u mogućnosti da odluči da li će spavati na mekšoj ili tvrđoj strani.
Ventili vazduh
U bočne strane dušeka ugrađena su po dva ventila za cirkulaciju vazduha kroz dušek.
EKO Filc
Fiksirana mešavina tekstilnih vlakana 1000g/m2 prilepljena za netkani tekstil služi za izolaciju, učvršćuje dušek i štiti materijal od fizičkih oštećenja.
Netkani tekstil
Netkani tekstil 70g/m2, priheftan je za žičano jezgro i obavijena je cela površina već pripremljenog dušeka.