Dušek Elegant+

Dušek Elegant je veoma cenjen proizvod jer gustina materijala i kvalitet od kog je izrađen obezbeđuje udobnost i veliku elastičnost. Glavna prednost u odnosu na Elegant dušek je Antialergijska zaštita koja pomaže rešavanju uzroka alergije, koje kao posledicu mogu imati astmu ili bronhitis. Ventili sa obe bočne strane omogućavaju efikasno strujanje vazduha kroz sam dušek i njegovo dobro provetravanje. Visina od 25 cm omogućava uklapanje ovog dušeka u svaki ležaj, a posebno u ležaj velike širine, jer obiluje velikom čvrstinom i visinom .

Clear
* Mogućnost poručivanja i VANSTANDARDNIH dimenzija dušeka po regularnim cenama.
SKU: N/A Categories: ,
Visina dušeka

Završna visina dušeka je 25 cm.

BONNEL Opruga
Žičano jezgro sačinjavaju ga dvokonusne opruge izrađene od visoko ugljenične uvozne čelične žice debljine 2,2mm, posebno obrađene koje su spojene spiralnom žicom debljine 1,4mm.
PU Pena
Poliuretanska pena specifične gustine S25 debljine 5cm stavljena sa obe strane jezgra obezbeđuje udobnost.
Box PU Pena
Poliuretanska pena specifične gustine S25 stavljena u bočne šupljine i duž čitavog jezgra, debljine 4cm, obezbeđuje čvrstinu dušeka po ivicama.
Stepen tvrdoće
H3 – (do 130kg)- dušeci pod oznakom H3 mogu da podnesu visok nivo opterećenja i smatra se da su najoptimalniji najvećem broju korisnika.

Savet: Obratite pažnju na oznaku za tvrdoću dušeka i uskladite je sa Vašom telesnom težinom i eventualnim potrebama.

Navlaka dušeka
Dušek je presvučen savremenim rastegljivim Nemačkim materijalom, koji zahvaljujući savremenoj tehnologiji i načinu obrade onemogućava nastajanje bakterija i mikroorganizama. Antialergijska zaštita pomaže rešavanju uzroka alergije, koje kao posledicu mogu imati astmu ili bronhitis. Platno je štepano koflinom 200g/m2 koji obezbeđuje dodatnu udobnost dušeka, izoluje i čuva toplotu, a ujedno je i blokada protiv nastajanja grinja.
3D Traka
Bočne strane dušeka presvučene su 3D Trakom posebnog sastava, koja daje dodatnu čvrstinu dušeku.
Ventili vazduh
U bočne strane dušeka ugrađena su po dva ventila za cirkulaciju vazduha kroz dušek i po jedna dekorativna ručica sa obe strane dušeka.
EKO Filc
Fiksirana mešavina tekstilnih vlakana 1000g/m2 prilepljena za netkani tekstil služi za izolaciju, učvršćuje dušek i štiti materijal od fizičkih oštećenja.
Netkani tekstil
Netkani tekstil 70g/m2, priheftan je za žičano jezgro i obavijena je cela površina već pripremljenog dušeka.