Dostava, montaža i rok isporuke

Dostava i montaža

Ako kupujete u našem salonu nameštaja i online:
Naši profesionalni dostavljači i montažeri će brzo, precizno i profesionalno dovesti nameštaj do vašeg praga ili dostaviti na poslednji sprat zgrade i montirati kupljene komade nameštaja.

1. Timflex za sve svoje kupce nudi BESPLATNU dostavu na teritoriji Niša, bez ikakvih limita za minimalnu ukupnu cenu kupovine.

2. Za kupljeni nameštaj u vrednosti preko 19.000 rsd, prevoz i montaža na adresu kupca, koja se nalazi na udaljenosti do 100km od našeg salona u Nišu, su BESPLATNI. Isporuka na adresu kupca uključuje unošenje nameštaja u stan kupca ukoliko je nameštaj moguće prevesti liftom do sprata na kom se stan nalazi.

3. Za kupljeni nameštaj, čija je vrednost manja od 19.000 rsd, a adresa kupca se nalazi na udaljenosti do 100km od našeg salona u Nišu, usluge se naplaćuju:
a) prevoz nameštaja u iznosu od 2.500 rsd. Isporuka na adresu kupca uključuje unošenje nameštaja u stan kupca ukoliko je nameštaj moguće prevesti liftom do sprata na kom se stan nalazi.
b) montaža do 2 komada nameštaja naplaćuje se u iznosu od 1.000 rsd. Montaža svakog sledećeg komada nameštaja naplaćuje se 800 rsd po komadu.
Na navedene cene obračunava se PDV po važećoj stopi.

4. Prevoz i montaža nameštaja na adresu kupca koja se nalazi na udaljenosti većoj od 100km od adrese našeg salona u Nišu, se naplaćuju u zavisnosti od udaljenosti adrese kupca, količine i gabarita kupljenih proizvoda.

5. Montaža se odnosi isključivo na sklapanje nameštaja i ne uključuje bušenje zidova, odnosno ne uključuje kačenje lustera, baldahina i garnišni.

 Rok isporuke

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, u najkraćem roku kontaktiraće Vas naš prodavac telefonom, radi potvrde porudžbine i vaših podataka.

Period tokom kojeg će Vas naš prodavac kontaktirati je najčešće 1-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.

Za kupljenu robu koju imamo raspoloživu na zalihama, rok isporuke je maksimalno do 10 radnih dana.

Za kupljene krevet koje nemamo raspoložive na zalihama, rok isporuke je 45 do 60 dana od uplate 50% od ukupnog iznosa profakture.

Zbog pandemije virusa Covid-19 može se desiti da rok isporuke bude produžen do najduže 90 dana od uplate 50% avansa.

Vreme dostave za VANSTANDARDNE dušeke, naddušeke, jastuke i tekstilne proizvode je 7 dana.

Za sve Timflex proizvode smo obezbedili garanciju od dve godine.

Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 3 radna dana od dana potvrde porudžbine, a rok isporuke je 7 radnih dana od evidentiranja uplate. Uobičajeno vreme za isporuku je 7 dana.