Uslovi korišćenja i kupovine

Poštovani korisnici, molimo Vas da pažljivo pročitate sledeće uslove pre korišćenja Timflex web prodavnice. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, podrazumeva citanje uslova korišćenja i u potpunosti slaganje sa njima. Ukoliko se ispostave neprihvatljivi, nemojte koristiti ovu prezentaciju.

Dobrodošli na Timflex.rs. Timflex Vam omogućava da koristite usluge i sadržaj internet prodavnice, a to podrazumeva saglasnost sa uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primenjuju se na sve timflex.rs proizvode i sadržaje. Korišćenjem bilo kog dela naše internet prodavnice, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju upotrebu sadržaja ovog portala u potpunosti za ličnu upotrebu i na sopstveni rizik.

1. Opšti uslovi

Timflex.rs ima autorska prava na sav sadržaj web stranica. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Timflex administrira ovaj veb sajt iz svojih kancelarija u Nišu. Timflex ni na koji način ne izjavljuje da su proizvodi i usluge na ovom veb sajtu dostupni za korišćenje van Srbije. Pristup veb sajtu i izvan Srbije je moguć, ali porudžbine su onemogućene. Sadržaj dozvoljen za kupovinu se ne može se naručiti van Srbije. Ako odlučite da pristupite ovom sajtu van Srbije, to ćete učiniti na sopstvenu inicijativu i smatrati se odgovornim za nepoštovanje važećih lokalnih zakona. Ovi uslovi se tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije i neće se primenjivati načela o rešavanju neusaglašenosti zakona.

Timflex može da promeni uslove korišćenja sajta. Povremeno prelistavajte ovu stranicu da biste videli Uslove korišćenja koje su trenutno na snazi jer su obavezujuće za vas. Određene odredbe ovih uslova mogu biti zamenjene i to izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima. Svaka promena uslova korišćenja će uvek biti naznačenana ovoj stranici.

 • Da se prodaja robe putem internet sajta www.timflex.rs obavlja u okviru registrovane delatnosti samostalne preduzetničke radnje Timflex, Niš, Vojvode Gojka 78, tel: +381 18 514-453;
 • Da roba koja se prodaje putem internet sajta www.timflex.rs poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji;
 • Da se saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom;
 • Da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;
 • Da se mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.timflex.rs;
 • Da cene na sajtu www.timflex.rs ne moraju nužno da prate maloprodajne cene, po odluci rukovodstva.
 • Da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.timflex.rs može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke ili uplatnicom u pošti ili banci;
 • Da u slučaju nesaobraznosti robe ugovoru, potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na način kako je to definisano Pravilnikom o postupanju po reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem ON LINE prodavnice, koji se može preuzeti ovde.

www.timflex.rs  Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uslovima kupovine.

2. Personalne informacije korisnika

Lični podaci koje prosledite Timflex.rs veb sajtu se koriste u svrhu dobijanja informacija za porudžbinu ili usluge, i biće tretirane u skladu sa pravilima naše politike privatnosti. Zabranjeno je slanje bilo kog nezakonitog, uvredljivog, klevetničkog ili drugog materijala koji nije u skladu sa bilo kojim zakonom za ovu veb adresu.

Timflex ne želi da prima poverljive ili druge informacije koje ne mogu biti slobodno dostupne. Sve informacije ili druge komunikacije koje pošaljete na ovu adresu neće se smatrati poverljivima i onima koji se ne mogu slobodno ponovno koristiti.

Ova grupa podataka ne uključuje vaše lične podatke. U skladu sa našom politikom privatnosti, mi ih koristimo samo za internu upotrebu, ne otkrivamo ili prosleđujemo trećim stranama, ali ih koristimo isključivo u svrhu obrade vaših porudžbina.

3. Veze ka spoljnim internet servisima

Timflex.rs koristi veze ka spoljnim (trećim) servisima.

4. Zakon o elektronskoj trgovini

Celokupan tekst zakona o elektronskoj trgovini možete preuzeti u PDF formatu na sledećoj stranici:

5. Načini plaćanja

 • Plaćanje kupljenih artikala je moguće gotovinski prilikom preuzimanja.

6. Podaci pravnog lica:

Naziv: SZTR Timflex, NIŠ
Sedište: Vojvode Gojka 78, Niš
PIB: 108766610
Kontakt telefon: 064/ 06-3333-7
E-mail: info@timflex.rs
Šifra delatnosti: 4759 – Trgovina na malo nameštajem, opremom za osvetljenje i ostalim predmetima za domaćinstvo u specijalizovanim prodavnicama
Web adresa: www.timflex.rs

7. Kontakt podaci – Korisnični servis

Za sve porudžbine, za sve reklamacije ili za otkaz porudžbine možete kontaktirati naš korisnički servis kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:

Telefon: 064/ 06-3333-7

E-mail: info@timflex.rs

Poštom na adresu: Timflex, Vojvode Gojka 78, 18 000 Niš, Srbija

8. Poručivanje telefonom i putem e-mail adrese

Ukoliko želite robu možete poručiti putem telefona 064/ 06-3333-7
E-mail adresa za poručivanje: info@timflex.rs

Radno vreme službe telefonske prodaje je radnim danima od 09:00 – 17:00h i subotom od 09:00 do 14:00h.

9. Izjava o PDV-u

PDV je uračunat u cenu proizvoda i nema drugih skrivenih troškova.

10. Cena robe

Dostupnost i cene proizvoda su podložne promenama zbog situacija rasprodatih zaliha, kao i štamparskih grešaka ili pogrešno istaknutih cena. U slučaju pogrešno istaknute cene, nastojaćemo da je ispravimo što je pre moguće.

Cene su informativnog karaktera. Prodavac ne odgovara za tačnost cena iskazanih na sajtu, zadržava pravo izmena cena. Ponudu za ostale artikle, informacije o stanju lagera i aktuelnim cenama možete dobiti na upit. Plaćanje se vrši u dinarima po važećem kursu.

11. Isporuka robe i uslovi dostave

Za kupljenu robu koju imamo raspoloživu na zalihama, rok isporuke je do 10 radnih dana.

Za kupljenu robu koju nemamo raspoloživu na zalihama, rok isporuke je 45 do 60 dana od uplate 50% od ukupnog iznosa profakture.

Zbog pandemije virusa Covid-19 može se desiti da rok isporuke bude produžen do najduže 90 dana od uplate 50% avansa.

12. Prevoz i montaža

 • Ako kupujete u našem salonu nameštaja i online:
  Naši profesionalni dostavljači i montažeri će brzo, precizno i profesionalno dovesti nameštaj do vašeg praga ili dostaviti na poslednji sprat zgrade i montirati kupljene komade nameštaja.
  1. Timflex za sve svoje kupce nudi BESPLATNU dostavu na teritoriji Niša, bez ikakvih limita za minimalnu ukupnu cenu kupovine.
  2. Za kupljeni nameštaj u vrednosti preko 15.000 rsd, prevoz i montaža na adresu kupca, koja se nalazi na udaljenosti do 100km od našeg salona u Nišu, su BESPLATNI. Isporuka na adresu kupca uključuje unošenje nameštaja u stan kupca ukoliko je nameštaj moguće prevesti liftom do sprata na kom se stan nalazi.
  3. Za kupljeni nameštaj, čija je vrednost manja od 15.000 rsd, a adresa kupca se nalazi na udaljenosti do 100km od našeg salona u Nišu, usluge se naplaćuju:a) prevoz nameštaja u iznosu od 2.500 rsd. Isporuka na adresu kupca uključuje unošenje nameštaja u stan kupca ukoliko je nameštaj moguće prevesti liftom do sprata na kom se stan nalazi.
  b) montaža do 2 komada nameštaja naplaćuje se u iznosu od 1.000 rsd. Montaža svakog sledećeg komada nameštaja naplaćuje se 800 rsd po komadu.
  Na navedene cene obračunava se PDV po važećoj stopi.
  4. Prevoz i montaža nameštaja na adresu kupca koja se nalazi na udaljenosti većoj od 100km od adrese našeg salona u Nišu, se naplaćuju u zavisnosti od udaljenosti adrese kupca, količine i gabarita kupljenih proizvoda.
  5. Montaža se odnosi isključivo na sklapanje nameštaja i ne uključuje bušenje zidova, odnosno ne uključuje kačenje lustera, baldahina i garnišni.

13. Povraćaj robe

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja ustanovili da vam Vam proizvod ne odgovara ili iz bilo kog razloga želite da odustanete od kupovine, rok za odustanak je 14 dana od dana preuzimanja artikla.

U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da poručeni artikal zamenite za drugi ili da Vam bude vraćen novac.

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda poručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priloženu fakturu, potpisani nalog za ispravku, kao i popunjen obrazac za odustanak, a koji zajedno sa obaveštenjem iz člana 27. stav 1. i 2. možete preuzeti ovde.

Ukoliko ste se odlučili da izvršite zamenu ili da odustanete od kupovine, potrebno je da nas obavestite pozivom na broj 064/06-3333-7 ili nam pošaljite email na adresu info@timflex.rs kako bi dobili potrebne instrukcije vezano za zamenu ili povrat sredstava.