O nama

Timflex je specijalizovana firma za prodaju, distribuciju i projektovanje sistema za spavanje. Imamo višedecenijsko iskustvo, prvenstveno u projektovanju sistema za spavanje. To je radnja, koja je naslednica prve privatne stolarske radnje, posle Drugog svetskog rata. Ace Dinića, stolara iz Niša.

O nama,Timflex
O nama,Timflex

O nama

U Timflex-u biramo najkvalitetnije materijale, pažljivo dizajniramo strukturu dušeka i proizvodimo ih u harmoniji sa prirodom.

Pored kreveta, koji se izrađuju isključivo od punog drveta (parene bukve), Timflex distribuira i projektuje i dušeke u svim mogućim dimenzijama. U ponudi su preko 30 modela dušeka, koji se proizvode u dimenzijama po izboru naručioca. Radimo takođe i krevete u svim dimenzijama i 5 ekoloških boja po izboru. Radnja se bavi i distribucijom pratećeg programa za sisteme za spavanje.

Svim našim proizvodima je zajednička kvalitetna izrada od najboljih materijala, pri čemu težimo korišćenju prirodnih materijala. Kad je kvalitet u pitanju – ne pravimo kompromise! Kupcima nudimo samo proizvode u koje i sami verujemo i koji zadovoljavaju najstrožije kriterijume kvaliteta.

Najviše pažnje posvećujemmo upavo vama, našim kupcima, vašim potrebama, zahtevima i specijalnim željama.

Mi osluškujemo svaku vašu želju i potrebu i pokušavamo da iznađemo način da im u potpunosti udovoljimo. U tome uvek uspevamo.

Naša priča

Naša Misija i Vizija

Vizija firme je da Timflex bude u top 5 prodavnica sistema za spavanje u Srbiji koji ima verne kupce i uspešan tim koji stoji iza svega.

Misija firme je da kupcima obezbedi optimalan odnos cene i kvaliteta dušeka, da prati moderne tehnologije i stalno investira u internet prodaju kako bi se pratili svetski standardni u oblasti opreme za spavanje.

Mi tražimo nova tehnološka rešenja, razvijamo nove proizvode i nudimo se da garancijom kvaliteta očuva slika Vašeg pouzdanog partnera.

Nadamo se da će Vam poseta našoj internet prezentaciji olakšati put do pravog izbora. Za očekivati je, da je dobar savet pravi izbor.

Koja je tajna našeg uspeha?

Naš Tim