Krevet Lara – Bračni

Krevet izrađen od punog drveta (parena bukva). Standardno dolazi u Natur boji, a postoji mogućnost poručivanja kreveta i u drugim bojama. Uz krevet idu i drvene podnice.

Clear

Mogućnost poručivanja i vanstandardnih dimenzija kreveta.
* Bela (pečena) boja se doplaćuje 2.500 rsd.

SKU: 656 Categories: ,
Dimenzije kreveta

Svi kreveti su u standardnim dimenzijama:
– Širine: 80, 90, 100, 120, 140, 160 i 180cm
– Dužine: 190 i 200cm, i ekstra dužine: 210 i 220cm (uz doplatu na standardnu cenu kreveta)
– Ovo su standardne dimenzije rama kreveta (dušeka), a ukupna dužina kreveta je dodatnih 8cm i širina kreveta dodatnih 4cm. Ako je krevet dimenzije 90x200cm, ukupne dimenzije kreveta su 94x208cm.
– Pored standardnih mogućnost izrade kreveta u dimenzijama po želji kupca.
– Visina uzglavlja 75cm, visina uznožja 50cm. Uzglavlje i uznožje rade se od drveta debljine 4cm. Bočne stranice rade se od drveta debljine 2cm.

Montaža u 3 koraka
Drveni kreveti Timflex se veoma lako i brzo montiraju, singl kreveti su pričvršćeni sa 8 šrafa, koji se šrafe u metalne tiplove. Svaka od podnica je pripremljena za ušrafljivanje u ram kreveta, tako da drži čvrstu strukturu. Kod bračnih ili francuskih kreveta stavljena je srednja letva postavljenu po dužini, kao i peta noga koja krevetu pruža dodatnu stabilnost, izdržljivost i čvrstoću.
Drvene podnice
Svaki model kreveta u svom standardnom sastavu sadrži letvice (podnice), izrađene takođe od punog bukovog drveta. Bračni kreveti imaju i srednju letvu postavljenu po dužini kreveta, kao i petu nogu koja krevetu pruža dodatnu stabilnost, izdržljivost i čvrstoću.
Rok isporuke
Za krevete koji su standardnih dimenzija i koji su na stanju u maloprodaji, rok isporuke je 3 dana. Za krevete vanstandardnih dimenzija i kreveti koji nisu na stanju u maloprodaji, rok isporuke je 30 dana, od dana uplate avansa.
Ojačane Lamelirane bocne stranice drvenih kreveta
Lamelirano drvo

Drveni kreveti se izrađuju od punog parenog bukovog drveta. Lameliranih bočnih stranica čime je:
– povećana čvrstoća kreveta i njegove statičke osobine u odnosu na drvo iz komada,
– smanjeno naprezanje poprečnog preseka usled opterećenja bez sklonosti ka uvijanju,
– pojava naprsnuća se svodi na minimum.