Krevet Monako – Bračni

Krevet Monako izrađen od punog drveta (parena bukva). Uzglavlje kreveta tapacirano u Chesterfield stilu, sa mogućnošću izbora materijala iz štof karte. Standardno dolazi u orah boji, a postoji mogućnost poručivanja kreveta i u drugim bojama.

Uz krevet idu i drvene podnice izradjene od parene bukve. Podnice su povezane 3D trakom, koja dodatno učvrćuje ram kreveta.

Clear
Dimenzije kreveta

Svi kreveti su u standardnim dimenzijama:
– Širine: 140, 160 i 180cm
– Dužine: 190 i 200cm, i ekstra dužine: 210 i 220cm (uz doplatu na standardnu cenu kreveta)
– Ovo su standardne dimenzije rama kreveta (dušeka), a ukupna dužina kreveta je dodatnih 16cm i širina kreveta dodatnih 4cm. Ako je krevet dimenzije 160x200cm, ukupne dimenzije kreveta su 164x216cm.
– Visina uzglavlja 100cm, dok je visina uznožja 50cm. Uznožje rade se od drveta debljine 4cm. Bočne stranice rade se od drveta debljine 2cm.
– Uzglavlje kreveta se izradjuje od tapaciranog materijala, sa mogućnošću izbora materijala iz naše štof karte. Debljina uzglavlja je 12cm.

tapacirano uzglavlje ikonia
Tapacirano uzglavlje

Tapacirana uzglavlja, pored topline daju i dozu luksuza spavaćoj sobi. Osim materijala za tapaciranje, bitan je i način štepanja. Uzglavlje izradjeno sa dugmićima, kao i način i ugao štepanja, odaju potpuno drugačiji dizajn u odnosu na klasične drvene krevete.

Tapacirano uzglavlje bračnog kreveta omogući će veću udobnost i pružiti totalno opuštajuće trenutke tokom gledanja televizije ili čitanja knjige pred spavanje.

U našoj ponudi štofova za tapaciranje uvek se može pronaći boja i tekstura koji će odgovarati Vašem prostoru.

Drvene podnice

Svaki model kreveta u svom standardnom sastavu sadrži letvice (podnice), izrađene takođe od punog bukovog drveta i povezane 3D trakom.

Bračni kreveti imaju i srednju letvu postavljenu po dužini kreveta, kao i petu nogu koja krevetu pruža dodatnu stabilnost, izdržljivost i čvrstoću.

Rok isporuke

– Za krevete koji su standardnih dimenzija i koji su na stanju u maloprodajnom objektu, maksimalni rok isporuke je 3 dana.

– Za krevete vanstandardnih dimenzija i kreveti koji nisu na stanju u maloprodajnom objektu, rok isporuke je 30 dana, od dana uplate avansa.

Montaža u 3 koraka

Drveni kreveti Timflex se veoma lako i brzo montiraju. Singl kreveti su pričvršćeni sa 8 šrafa, a bračni sa 12 šrafa koji se šrafe u metalne tiplove. Svaka od podnica je povezane 3D trakom. Šrafe se samo 3 podnice, prva, srednja i poslednje direktno u ram kreveta, obezbedjujući mu čvrstu i neraskidivu strukturu. Kod bračnih ili francuskih kreveta stavljena je srednja letva postavljenu po dužini, kao i peta noga koja krevetu pruža dodatnu stabilnost, izdržljivost i čvrstoću.