Krevet Sofa

Krevet izrađen od punog drveta (parena bukva). Standardno dolazi u Natur boji, a postoji mogućnost poručivanja kreveta i u drugim bojama. Uz krevet idu i drvene podnice.

Clear
Mogućnost poručivanja i vanstandardnih dimenzija kreveta.
* Bela (pečena) boja se doplaćuje 1.500 rsd.
Dimenzije kreveta
Svi kreveti su u standardnim dimenzijama:
– Širine: 80, 90, 100, 120, 140, 160 i 180cm
– Dužine: 190 i 200cm, i ekstra dužine: 210 i 220cm (uz doplatu na standardnu cenu kreveta)
– Ovo su standardne dimenzije rama kreveta (dušeka), a ukupna dužina kreveta je dodatnih 8cm i širina kreveta dodatnih 4cm. Ako je krevet dimenzije 90x200cm, ukupne dimenzije kreveta su 94x208cm.
– Pored standardnih mogućnost izrade kreveta u dimenzijama po želji kupca.
Montaža u 3 koraka
Drveni kreveti Timflex se veoma lako i brzo montiraju, singl kreveti su pričvršćeni sa 8 šrafa, koji se šrafe u metalne tiplove. Svaka od podnica je pripremljena za ušrafljivanje u ram kreveta, tako da drži čvrstu strukturu. Kod bračnih ili francuskih kreveta stavljena je srednja letva postavljenu po dužini, kao i peta noga koja krevetu pruža dodatnu stabilnost, izdržljivost i čvrstoću.
Drvene podnice
Svaki model kreveta u svom standardnom sastavu sadrži letvice (podnice), izrađene takođe od punog bukovog drveta. Bračni kreveti imaju i srednju letvu postavljenu po dužini kreveta, kao i petu nogu koja krevetu pruža dodatnu stabilnost, izdržljivost i čvrstoću.
Rok isporuke
Za krevete koji su standardnih dimenzija i koji su na stanju u maloprodaji, rok isporuke je 3 dana. Za krevete vanstandardnih dimenzija i kreveti koji nisu na stanju u maloprodaji, rok isporuke je 30 dana, od dana uplate avansa.
Lamelirano drvo
Drveni kreveti se izrađuju od punog parenog bukovog drveta. Lameliranih bočnih stranica čime je:
– povećana čvrstoća kreveta i njegove statičke osobine u odnosu na drvo iz komada,
– smanjeno naprezanje poprečnog preseka usled opterećenja bez sklonosti ka uvijanju,
– pojava naprsnuća se svodi na minimum.