Dušek od Memory i PU Pene

Tehnološki savršen dušek od materijala novije generacije (memori pene) čije je svojstvo visoka elastičnost i prilagodljivost ljudskom telu kada se po prestanku delovanja sile vraća u prvobitno stanje. Svojstvo memory pene je da pravilno raspoređuje težinu i pritisak, termoaktivna je i reaguje na toplotu tela pa postepeno omekšava, prilagođava se obliku tela i daje mu idealnu potporu. Bogatstvom ortopedskih zona, memori dušek osigurava kupcu idealnu, anatomsku podršku u bilo kom položaju tela pa čak i prilikom ležanja na bok.

Clear
* Mogućnost poručivanja i VANSTANDARDNIH dimenzija dušeka po regularnim cenama.
SKU: N/A Categories: ,
Visina dušeka

Završna visina dušeka je 25 cm.

Penasto jezgro
Dušek je izrađen od poliuteranske pene specifične gustine S25, debljine 23cm. Na nju naleže sloj memory pene 2cm koja se izuzetno prilagođava obliku tela.
Periva navlaka
Preko prednavlake, nalazi se navlaka sa rajferšlusom sa jedne strane koji omogućava da se navlaka prema potrebi skida i pere na 40C. Ova navlaka je izrađena od savremenih rastegljivih materijala koji zahvaljujući savremenoj tehnologiji i načinu obrade onemogućavaju nastanjivanje bakterija i mikroorganizama.
Navlaka dušeka
Dušek je presvučen savremenim rastegljivim Nemačkim materijalom, koji zahvaljujući savremenoj tehnologiji i načinu obrade onemogućava nastajanje bakterija i mikroorganizama. Antialergijska zaštita pomaže rešavanju uzroka alergije, koje kao posledicu mogu imati astmu ili bronhitis. Platno je štepano koflinom 200g/m2 koji obezbeđuje dodatnu udobnost dušeka, izoluje i čuva toplotu, a ujedno je i blokada protiv nastajanja grinja.

Preko dušeka je postavljena visokoelastična pamučna navlaka koja onemogućava stvaranje statičkog elektriciteta koji nastaje interakcijom pene sa samom navlakom dušeka.

Stepen tvrdoće
H3 – (do 130kg)- dušeci pod oznakom H3 mogu da podnesu visok nivo opterećenja i smatra se da su najoptimalniji najvećem broju korisnika.

Savet: Obratite pažnju na oznaku za tvrdoću dušeka i uskladite je sa Vašom telesnom težinom i eventualnim potrebama.

Memory pena
Na poliuretansku penu, naleže sloj memory pene 2cm koja se izuzetno prilagođava obliku tela. Memory pena se nalazi samo sa jedne strane, pa je kupac u mogućnosti da odluči da li će spavati na mekšoj ili tvrđoj strani.
Netkani tekstil
Netkani tekstil 70g/m2, priheftan je za žičano jezgro i obavijena je cela površina već pripremljenog dušeka.