Dušek Ekstra Antialergic

Dušek Ekstra je veoma cenjen proizvod jer gustina materijala i kvalitet od kog je izrađen obezbeđuje udobnost i veliku elastičnost. Ovaj model predstavlja kombinaciju udobnog dušeka i povoljne cene. Glavna prednost je Antialergijska zaštita pomaže rešavanju uzroka alergije, koje kao posledicu mogu imati astmu ili bronhitis.

Clear
* Mogućnost poručivanja i VANSTANDARDNIH dimenzija dušeka po regularnim cenama.
Visina dušeka

Završna visina dušeka je 20 cm.

BONNEL Opruga
Žičano jezgro sačinjavaju ga dvokonusne opruge izrađene od visoko ugljenične uvozne čelične žice debljine 2,2mm, posebno obrađene koje su spojene spiralnom žicom debljine 1,4mm.
PU Pena
Poliuretanska pena specifične gustine S20 debljine 2cm, stavljena sa obe strane jezgra obezbeđuje udobnost dušeka.
Navlaka dušeka
Dušek je presvučen savremenim rastegljivim Nemačkim materijalom, koji zahvaljujući savremenoj tehnologiji i načinu obrade onemogućava nastajanje bakterija i mikroorganizama. Antialergijska zaštita pomaže rešavanju uzroka alergije, koje kao posledicu mogu imati astmu ili bronhitis. Platno je štepano koflinom 200g/m2 koji obezbeđuje dodatnu udobnost dušeka, izoluje i čuva toplotu, a ujedno je i blokada protiv nastajanja grinja.
Stepen tvrdoce duseka H2 - meksi dusek ikonica
Stepen tvrdoće

H2 – (do 80 kg) dušeci spadaju u kategoriju mekanijih duseci, koji nisu u stanju da podnesu veća opterećenja i uglavnom se preporučuju za decu i tinejdžere, odnosno za osobe do 80kg telesne težine.

Savet: Obratite pažnju na oznaku za tvrdoću dušeka i uskladite je sa Vašom telesnom težinom i eventualnim potrebama.

Netkani tekstil
Netkani tekstil 70g/m2, priheftan je za žičano jezgro i obavijena je cela površina već pripremljenog dušeka.
EKO Filc
Fiksirana mešavina tekstilnih vlakana 800g/m2 prilepljena za netkani tekstil služi za izolaciju, učvršćuje dušek i štiti materijal od fizičkih oštećenja.